Toimisto

Toimisto-ohjelmia ovat mm. tekstinkäsittely-, taulukkolaskenta, esitysgrafiikka- ja ajanhallintaohjelmat sekä monet yritysten talous- ja projektinhallintaan liittyvät ohjelmat.

Ajanhallinta

Henkilökohtaisilla ajanhallintaohjelmilla voi pitää kalenteria menoistaan, kirjoittaa itselleen muistiinpanoja ja muistutuksia sekä kerätä yhteystietoja.

Lue lisää

Esitysgrafiikka

Esitysgrafiikkaa käytetätään tavallisesti perinteisten kalvojen korvaajina datatykin avustuksella pidettävissä esityksissä. Esitysgrafiikkaohjelmien avulla voi myös luoda erilaisia kuvioita ja kaavioita muihin ohjelmiin lisättäviksi.

Lue lisää

Laskutus

Suomalaisille yrityksille ja yhteisöille suunnatut laskutusohjelmat.

Lue lisää

Projektinhallinta

Projektinhallintaa, aikataulutusta, suunnittelua ja resurssienhallintaa mm. erilaisten listojen ja kaavioiden avulla.

Lue lisää

Tapaamiset

Tapaamissovelluksilla voidaan vaivattomasti sopia isollenkin ryhmälle tai muulle organisaatiolle sopiva tapaamis- tai kokoontumisaika.

Lue lisää

Taulukkolaskenta

Taulukkolaskentaohjelmia käytetään pääasiassa numeerisen tiedon käsittelyyn ja jatkojalostamiseen.

Lue lisää

Tekstinkäsittely

Tekstinkäsittelyohjelmat ovat vanhojen kirjoituskoneiden nykyaikaisia vastineita, joiden tarkoitus on helpottaa tekstin kirjoittamista.

Lue lisää

Toimistorutiinit

Toimiston arkirutiinien avuksi on olemassa ohjelmia, jotka auttavat mm. ajankäytön hallinnassa ja seurannassa, osoitetarrojen, kirjekuorten jne. toteuttamisessa ja tulostamisessa.

Lue lisää

Verkkokokoukset

Verkkokokoussovellusten avulla on mahdollista pitää etäkokouksia, etäopetusta tai webinaareja verkon välityksellä. Sovellukset mahdollistavat mm. videokuvan, äänen ja oman näytön jakamisen.

Lue lisää

Verkkolomakkeet

Sähköiset lomakkeet, kyselyt, ilmoittautumiset jne. Lomake-editoreilla omien verkkolomakkeiden toteuttaminen, julkaisu ja tulosten käsittely on helppoa.

Lue lisää
Takaisin ylös