Kehitystyökalut

Kehitystyökalut sisältävät mm. ideointiin, suunnitteluun, ohjelmointiin ja verkkosivujen tekemiseen soveltuvia ohjelmia. Eri ohjelmointikielistä ovat edustettuina toistaiseksi vain C, C++, Java ja PHP.

C/C++ -ohjelmointi

C ja C++ -ohjelmointiin liittyvät kehitystyökalut.

Lue lisää

Graafiset web-editorit

Graafisten web-editorien avulla voi tehdä verkkosivuja ilman HTML-kielen hallintaa. Perussivujen tekeminen muistuttaa tekstinkäsittelyä, mutta monimutkaisemmat sivut vaativat jonkin verran CSS-tyylien ja HTML:n osaamista.

Lue lisää

Java-ohjelmointi

Java-ohjelmointiin liittyvät kehitystyökalut.

Lue lisää

Kaaviot

Erilaisista kaavioista yleisimmin käytettyjä ovat mm. UML- ja ER-kaaviot, joita käytetään yleisesti ohjelmistokehityksessä. Myös muiden kaavioiden ja käyttöliittymien prototyyppien tekeminen onnistuu.

Lue lisää

PHP-ohjelmointi

PHP-ohjelmointiin liittyvät kehitystyökalut.

Lue lisää

Tekstieditorit

Tekstieditorit ovat monikäyttöisiä ohjelmia mihin tahansa tekstin käsittelyyn. Suurin apu tektieditoreista on ohjelmoinnissa, sillä tekstieditorit osaavat mm. värikoodata eri ohjelmointikielten käskyt.

Lue lisää

Tietokantojen hallinta

Yleiskäyttöisillä tietokantojen hallintaohjelmilla voidaan ylläpitää, luoda, muokata ja selata useita yleisimmin käytettyjä tietokantoja samaa hallintaohjelmaa käyttäen.

Lue lisää

Tyylit (CSS)

Tyyleihin liittyvät kehitystyökalut ovat hyödyllisiä apuvälineitä verkkosivuja tehtäessä. Ne helpottavat monin tavoin HTML-sivujen ulkoasun määrittelyyn tarvittavien CSS-tyylien muokkaamista ja toimivuuden tastaamista eri WWW-selaimissa.

Lue lisää

Web-editorit

Web-editoreille voidaan luoda verkkosivuja "käsin kirjoittamalla". Web-editorit muistuttavat tekstieditoreita sillä erotuksella, että ne sisältävät monia verkkosivujen tekemistä helpottavia toimintoja.

Lue lisää
Takaisin ylös