Kehitystyökalut

Kehitystyökalut sisältävät mm. ideointiin, suunnitteluun, ohjelmointiin ja verkkosivujen tekemiseen soveltuvia ohjelmia. Eri ohjelmointikielistä ovat edustettuina toistaiseksi vain C, C++, Java ja PHP.

Blogit

Blogisovellusten avulla voi luoda blogin ilman teknistä osaamista, sillä blogin kirjoittaminen muistuttaa tekstinkäsittelyä. Blogin ulkoasun ja rakenteen edistyneempi muokkaaminen saattaa vaatia web-suunnittelun perusteiden hallintaa.

Lue lisää

Kaaviot

Erilaisista kaavioista yleisimmin käytettyjä ovat mm. UML- ja ER-kaaviot, joita käytetään yleisesti ohjelmistokehityksessä. Myös muiden kaavioiden ja käyttöliittymien prototyyppien tekeminen onnistuu.

Lue lisää

Kotisivut

Kotisivusovellusten avulla voi tehdä verkkosivuja ilman HTML-kielen hallintaa. Perussivujen tekeminen muistuttaa tekstinkäsittelyä ja sisältää erilaisten asetusten muuttamista. Kotisivujen ulkoasun ja rakenteen edistyneempi muokkaaminen saattaa vaatia web-suunnittelun perusteiden hallintaa.

Lue lisää

Web-editorit

Web-editoreille voidaan luoda verkkosivuja "käsin kirjoittamalla". Web-editorit muistuttavat tekstieditoreita sillä erotuksella, että ne sisältävät monia verkkosivujen tekemistä helpottavia toimintoja.

Lue lisää
Takaisin ylös