Olet tässä:  Ohjeet  >  Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

 Ohjelma ei toimi tai miten asennan ohjelman?

Yleisohjeet ohjelmien lataamiseen ilmaisohjelmat.fi:n kautta, ohjelmien asentamiseen ja ohjelmien poistamiseen. Koska ohjelmat ovat ilmaisia, henkilökohtaisen käyttötuen tai ongelmien ratkonnan tarjoaminen ei valitettavasti ole mahdollista. Tällöin kannattaa jättää ohjelman esittelyn yhteyteen kysymys/kommentti, jolloin muut sivuston käyttäjät voivat auttaa ongelmassa. Myös ohjelmien omilta kotisivuilta voi löytyä tukitietoja tai jopa laajempia tukipalveluita ohjelmaan.

 Miksi ohjelmaa "X" ei ole esitelty?

Ilmaisohjelmat.fi:hin on valittu vain kolme parasta ohjelmaa kustakin ohjelmakategoriasta, joten väistämättä osa erinomaisista ohjelmista jää tämän sivuston ulkopuolelle. 

 Ostaisin maksullisen version ohjelmasta "X"?

Ilmaisohjelmat.fi ei myy ohjelmia. Palvelussa ainoastaan esitellään parhaita ilmaisia ohjelmia. Joistain ilmaisista ohjelmista on olemassa ominaisuuksiltaan laajempia maksullisia versioita tai esim. yrityskäytössä maksullisia versioita. Ilmaisohjelmat.fi ei kuitenkaan myy tai opasta näiden maksullisten ohjelmien hankinnassa.

 En saa asennettua ohjelmaa suomeksi?

Varmista, että ohjelma on saatavilla suomeksi. Jos näin on, lue vielä lisätiedot ohjelman esittelyn "Tiedot" -välilehdeltä. Osaan ohjelmista suomen kielen tuki täytyy ladata ja asentaa erikseen. Osaan ohjelmista kielen voi vaihtaa ohjelman asetuksista.

 Miksi tiedostoja ei voi ladata suoraan täältä?

Lue vastaus ohjeesta Ohjelmien lataaminen ja asentaminen.

 Kommentit